zondag 4 februari 2018

Vitamine B17 is verboden omdat het Kanker geneest!






Vitamine B17 is verboden omdat het Kanker geneest!
  19 januari 2018 by Silvia Videler
De grootste gezondheidsorganisaties proberen alles om de anti-kanker eigenschappen van vitamine B17 verborgen te houden voor de mensen. Deze vitamine is ook bekend onder de namen laetrile en amygdaline.
De Food and Drug Administration, American Cancer Society en de American Medical Association hebben mensen gestopt boeken te schrijven, films te maken, en zelfs om deel te nemen aan openbare bijeenkomsten over dit onderwerp.
Echter, vitamine B17 werd verboden door de FDA in de jaren 80 en eenmaal bestempeld en op de markt gebracht als een vitamine, verdween het spoorloos binnen de reguliere medische gemeenschap. Artsen die hebben geprobeerd om het leven van mensen te redden met deze vitamine zijn vervolgd.
Echter, Sandy is een vrouw die besloot om een alternatieve behandeling te gebruiken om haar ziekte te bestrijden. Ze begon met vitamine B17 te nemen en haar kanker reageerde op deze behandeling kort na het starten van de toediening.
Toen Sandy stopte met het nemen van de vitamine, keerde de kanker onmiddellijk terug. Als u niet vertrouwd bent met deze vitamine, B17 is een geconcentreerde vorm van abrikozenpitten en het biedt vele voordelen voor de gezondheid wanneer het wordt genomen in de juiste dosering.
De vrouw die de behandeling begon met deze vitamine niet had verdere chemotherapie geweigert en besloot om bij deze B17 vitamine te blijven. In 10 weken van het toedienen van 500 mg tweemaal daags, werden vijf kwaadaardige tumoren vernietigd en was ze kankervrij!
Ze is een moeder van vier kinderen en ze had gevochten met kanker voor twee jaar. Ze had de conventionele behandelingen gedaan voor twee jaar, 22 uur zakken van chemo, vijf uur zakken van chemo, ze bleef een hele week in het ziekenhuis. Elke keer dat ze naar huis gestuurd werd, voelde ze zich zieker. Na al dit kwamen er vijf tumoren bij en vervolgens wilden de artsen meer chemo doen. Dat was het moment dat Sandy besloot om te stoppen met chemotherapie en alleen gebruik te maken van vitamine B17.
Zo ongelooflijk als het lijkt, in tien weken na het toedienen van 500 mg twee keer per dag werden vijf kwaadaardige tumoren vernietigd en ze was kankervrij!

Geen opmerkingen :

Een reactie posten