woensdag 27 juli 2016

De Event, de grootste gebeurtenis aller tijden

© Ella Ster ellastar.nl 26 Mei 2016
We staan aan de vooravond van dé allergrootste verandering die ooit in de menselijke geschiedenis heeft plaatsgevonden. De Event is het startpunt van deze verandering, al gaat het niet om één event maar een hele serie gebeurtenissen die elkaar in rap tempo zullen opvolgen en de wereld waarin we leven voorgoed zal veranderen.
Steeds meer mensen zien de noodzaak om het gebroken politieke en corrupte financiële systeem in de wereld een halt toe te roepen. Steeds meer mensen ‘worden wakker’ en zien op wat voor wijze de mensheid onderdrukt, uitgeknepen en voorgelogen wordt. Een steeds grotere groep is zich ervan bewust dat er iets 
moet gaan veranderen. Dit nieuwe bewustzijn  vormt ook een belangrijk draagvlak voor de geplande massa-arrestaties van de Cabal.
De aarde wordt namelijk al eeuwenlang geregeerd door een groep criminelen. Deze groep kennen we als de Cabal, ook wel de Illuminati, New World Order of geheime schaduwregering genoemd. Ze hebben de macht over: het geld, het meeste voedsel, het water, de olie-industrie, de medische wereld, de politiek, de media en zelfs alle grote wereldreligies. Deze Cabal zijn de machtigste en rijkste mensen op aarde. Al hun geheimen zullen echter in de nabije toekomst onthuld gaan worden. Ook zullen zij gearresteerd gaan worden voor hun velen misdaden zoals grove schendingen van mensenrechten, genocide en ecocide. Het doel is om daarmee de vrede, vrijheid en rechtvaardigheid in de wereld te herstellen.




Dit alles lijkt een sprookje voor degene die dit voor het eerst horen. Voor degene die overtuigd zijn dat de Cabal nog steeds de ultieme macht heeft, klinkt dit als een onhaalbaar ideaal. Het plan erachter is echter al lange tijd geleden gemaakt. De op handen zijnde gebeurtenissen zijn al eeuwen geleden voorspeld. Dit alles heeft te maken met kosmische veranderingen die niet tegen te houden zijn. Je zou dit ook een Goddelijke interventie kunnen noemen. We krijgen daarbij hulp van ‘buiten’ en van andere spirituele krachten, want de strijd die achter de schermen woedt is in de kern een spirituele strijd van het goed tegen het kwaad en heeft niet alleen betrekking op de aarde en de mensheid.

De energiegolf vanuit de Galactische Centrale Zon als startsein

Wanneer dit precies gaat plaatsvinden weet niemand. Het startsein zal waarschijnlijk gegeven worden door een hele speciale kosmische gebeurtenis. Binnenkort zal namelijk een energiegolf de aarde bereiken, die voortkomt uit een palpitatie van de Galactische Centrale Zon. In het centrum van ons Melkweg bevindt zich een enorme ster, een Bron van licht en leven voor dit melkwegstelsel. Deze galactische lichtbron is een levend wezen dat ademt en pulseert met een regelmatig ritme. Elke ‘hartslag’ duurt 26.000 jaar om te voltooien en luidt steeds een nieuw tijdperk in. Aangezien we ons aan het einde van zo’n 26.000 jaar durende cyclus bevinden en de galactische energiegolf bijna de aarde bereikt, zal dit moment een nieuw tijdperk inluiden.
Volgens diverse bronnen is deze energiegolf tijdens de Event waarneembaar als een speciaal licht, wat nog nooit op aarde is gezien. Het zal echter vooral op energetisch gebied voelbaar zijn. Iedereen zal ervaren dat er ‘iets bijzonders gebeurt’. Door deze energiegolf zullen veel mensen plotseling ‘het licht gaan zien’. Het wordt een soort aha-moment, en zal zorgen voor een collectieve verandering in het bewustzijn. We zitten momenteel in het voortraject van deze energiegolf en voor veel (hoogsensitieve) mensen is het al voelbaar dat er ‘iets groots’ staat te gebeuren. De voorbode van deze energiegolf zorgt er ook voor dat steeds meer mensen ontwaken.
Diverse journalisten en klokkenluiders hebben dit fenomeen al eerder (soms al jaren geleden) aangekondigd. Drake Bailey noemt het de Wave. David Wilcock omschrijft het als een kosmische storm waarbij we in een zone van hogere energetische kracht in de Melkweg terecht komen. David Icke voorspelde een frequentie-verandering en noemt deze Truth Vibrations (waarheids-trillingen)




Cobra (woordvoerder van de Cobra Resistance Movement) beschrijft het moment van de Event als een grote golf of flits van Goddelijke energie en licht, afkomstig van de Galactische Centrale Zon (deze wordt in sommige culturen Alohae genoemd). Dit is het moment waarop het licht op aarde ‘doorbreekt’ en Cobra noemt dit de ‘compression break-through’ (compressie doorbraak). Dit is het moment waarop het licht het wint van het duister.

Het tipping point en begin van grote veranderingen

De huidige gebeurtenissen — het steeds groter wordende verzet tegen de Cabal en het collectieve ontwaken — zijn een aanloop naar dit doorbraak-moment, maar het verloopt allemaal nog moeizaam en traag. Je kunt het vergelijken met een bal ijs die een berg opgerold wordt. Door de zwaartekracht en opwaartse beweging gaat het langzaam en moeizaam bergopwaarts, maar zodra de bal voorbij het ‘tipping point’ is, begint de bal plotseling met grote snelheid van de berg te rollen. En door het sneeuwbaleffect wordt deze bal ijs steeds groter en krijgt deze steeds meer vaart met een lawine aan verschuivingen als gevolg. Het gaat dus letterlijk om een plotselinge en grote verandering. Deze verandering zal invloed hebben op ons bewustzijn, op de materie om ons heen en zelfs op fysiek enDNA-niveau.
David Wilcock beschrijft dit fenomeen en de energie die er dan vrijkomt, door de metafoor te gebruiken van een hete pan op het fornuis, waar een druppel water op valt. Het water schiet dan zigzaggend alle kanten op. “Stel je voor dat hetzelfde met materie gebeurt, met het bewustzijn en met het DNA, de signatuur van biologisch leven. Deze energiekracht is een activatie van bewustzijn en een activatie van DNA (…). Dus uiteindelijk wat er aan lijkt te komen is een beslissende verandering in de wijze waarop materie, energie en bewustzijn zelf functioneert. Het is letterlijk een kwantumsprong in wat het betekent om mens te zijn.”
Het interview met David Wilcock begint op 32:33 minuten. Hij spreekt rond 1:51:10 min. over dit aspect van de Event.

Wat gaat er precies gebeuren tijdens de Event?

De lichtflits zal waarschijnlijk het startsein zijn de van massa-arrestaties van de Cabal die al jaren achter de schermen worden voorbereid. Een belangrijke klokkenluider die dit massa-arrestatie-plannaar buiten bracht, althans het Amerikaanse deel, is Drake Bailey. Volgens hem zijn er echter in meer dan twintig landen vergelijkbare initiatieven voorbereid.




De wandaden die de Cabal op hun geweten heeft is een lange lijst van misdaden tegen de menselijkheid en de aarde. Het is goed om er een aantal te noemen: genocide, financieren van oorlogen en terrorisme, opzettelijke vergiftiging op wereldschaal, ecocide, grootschalige georganiseerde mensenhandel en pedonetwerken, opzettelijke uitbuiting en het creëren van (schuld)slavernij, grootschalige financiële fraude en het voorbereiden van een werelddictatuur; de Nieuwe Wereld Orde (New World Order). De lijst is lang en deprimerend, al is het goed om deze zaken in de toekomst in een apart artikel op een rijtje te zetten, zodat duidelijk wordt dat hun arrestatie absoluut noodzakelijk is.

Financiële reset

Omdat het financiële systeem de basis vormt van het controlesysteem van de Cabal, zal met name de financiële sector als eerste na de Event een reset krijgen. Als gevolg zullen de banken een aantal weken sluiten. Bankpassen, pinautomaten, creditcards en internetbankieren zullen in die periode niet beschikbaar zijn. Om die reden adviseren diverse vrijheidsbewegingen om voor een aantal weken voldoende contant geld en voedsel op voorraad te hebben.




Deze reset zal het einde betekenen van de Federal Reserve Bank, de Centrale Europese Bank en diverse andere financiële instellingen. Er zijn mensen die hier al jaren naar toe werken, zoals de Group K, het team rond Neil Keenan. Deze groep heeft ook de grootschalige financiële fraude die door de Cabal is gepleegd blootgelegd. De bankrekeningen van de Cabal zullen tijdens de reset worden bevroren en het wereldkapitaal zal eerlijk verdeeld worden en ten goede komen aan de mensheid.

Wat gaat er gebeuren na de Event?

Omdat de Event een scala aan gebeurtenissen teweeg zal gaan brengen kun je eigenlijk niet spreken van één event, maar eerder van een aaneenschakeling van gebeurtenissen. Daarbij zal de ene gebeurtenis leiden tot de volgende, waarbij de afzonderlijke aspecten van het huidige controlesysteem als dominostenen zullen omvallen.




    • Het bestaan van de geheime schaduwregering zal via de grote mediakanalen onthuld worden, evenals de criminele daden van de Cabal.
  • In de maanden en jaren na de Event zullen er allerlei rechtszaken tegen de Cabal plaatsvinden. David Wilcock noemt dit de ‘illuminati-tribunalen’.
  • Aangezien alle oorlogen en gewapende conflicten gefinancierd (en meestal georkestreerd) werden door de Cabal, zal hun arrestatie een einde van oorlogen en gewapende conflicten betekenen. Na de Event zal een periode van vrede aanbreken.

  • Het huidige financiële systeem is niets meer dan eengrootschalig crimineel en frauduleus piramidespel, waarbij de top van de piramide steeds rijker en rijker wordt. Na hun arrestatie wordt het geld en kapitaal van de Cabal echter geconfisqueerd. De daadwerkelijke goudvoorraad op aarde is velen malen groter dan er officieel in de boeken staat. Er kan dan eindelijk een eerlijke verdeling van geld plaatsvinden. Daarmee zal het armoedeprobleem en de opzettelijke verdeling tussen rijk versus arm opgelost worden.

  • De media komt weer in handen van eerlijke journalisten. Er komt een einde aan de gecontroleerde pers. De waarheid zal via alle grote mediakanalen (grote dagbladen, radio en televisie) naar buiten komen.

  • Er zal een ware revolutie plaatsvinden in de gezondheidszorg en voedingsindustrie. Giftige medicijnen en opzettelijk gecreëerde ziektes zullen onthuld worden en verdwijnen. Evenals genetisch gemanipuleerd voedsel en giftige of anderszins schadelijke voedingsstoffen. Er komt pure en eerlijke voeding. Voor medicijnen keren we terug naar de natuur. Bedrijven zoals Monsanto, Bayer en McDonalds zullen verdwijnen. Hun CEO’s zullen zich op de illuminati-tribunalen moeten verantwoorden voor hun daden en medeplichtigheid.

  • Het bestaan van buitenaards leven en het geheime ruimteprogramma zal onthuld worden. Dit noemt men Disclosure met een hoofdletter D. In de nabije toekomst (niet direct na de Event maar enige tijd later) zal het contact met onze galactische familie hersteld worden. Het zal blijken dat we genetisch verwant zijn met allerlei rassen buiten de aarde, wiens genetisch materiaal tienduizenden jaren geleden opzettelijk is vermengd met de primitieve mens en heeft geleid tot de moderne mens en allerlei rassen op aarde.

  • Door deze Disclosure zal ook de verborgen geschiedenis van de mens en aarde onthuld gaan worden. De geschiedenis die in onze schoolboeken staat is opzettelijk vervalst. We zullen leren dat er tienduizenden jaren voor ons al beschavingen op aarde leefden die veel geavanceerder waren dan de moderne mens en waar we momenteel het bestaan niet van af weten. In de bibliotheek van het Vaticaan worden nu nog nog veel documenten van en over deze beschavingen verborgen gehouden. Deze zullen na de Event eindelijk toegankelijk worden voor geschiedkundigen en wetenschappers en als gevolg daarvan zal de officiële geschiedenis herschreven moeten worden.

  • Door de Disclosure zullen ook allerlei technologieën onthuld worden die al decennialang in hetgeheime ruimteprogramma en andere zwarte-budget-projecten zijn gebruikt, maar al die tijd voor de mensheid verborgen zijn gehouden. Deze technologieën zullen tevens het einde betekenen van de olie-industrie, omdat we nieuwe onuitputtelijke energiebronnen zullen kunnen aanwenden.

  • Zowel de energiegolf vanuit de Galactische Zon, als ook alle onthullingen die gaan plaatsvinden, zullen voor een verruiming van ons collectieve bewustzijn zorgen. Er breekt dan een periode van spirituele ontwaking aan. We ontwikkelen dan tevens onze paranormale begaafdheden.

  • Deze bewustwording zal er voor zorgen dat we ons leven en de planeet anders willen inrichten. Als gevolg daarvan zullen we gaan leven volgens de Gulden Regel.

  • Door ons verruimd bewustzijn zullen we ook (opnieuw) ontzag krijgen voor Gaia, moeder Aarde en beseffen dat zij een levend superwezen is met een eigen bewustzijn. Doordat we voor ons voortbestaan volledig afhankelijk zijn van alles wat zij ons biedt zullen we Gaia weer met respect behandelen. Dit zal tot een enorme transformatie leiden in de manier waarop we leven en omgaan met het milieu. De vervuiling en uitputting van moeder Aarde zal voorgoed tot de verleden tijd gaan behoren.
  • Uiteindelijk zal de mens in de toekomst naar een superwezen transformeren. We ontwikkelen dan allerlei begaafdheden, zoals telepathie en zelfhelend vermogen. Ook zullen we een veel langere levensduur bereiken en in grotere gezondheid leven. Onderdeel van dit acsension-proces is het stijgen van de 3e dimensie naar een hogere dimensie.

Wie is de Cobra Resistance Movement?

Cobra is de woordvoerder van de Resistance Movement (verzetsbeweging). Cobra is een pseudoniem, als ook een acroniem die staat voor Compression Breakthrough, een verwijzing naar de doorbraak van het licht tijdens de Event. De Resistance Movement is een ondergrondse groep vrijheidsstrijders, met als doel om te helpen in de bevrijding van de planeet en de mensheid. Leden van de Resistance Movement zijn geïnfiltreerd in topposities van veel militaire, financiële en overheidsorganisaties, om daar in het diepste geheim toe te werken naar de val van de Cabal.
De groep bestaat uit zowel aardbewoners als buitenaardse mensen die hier zijn om te helpen bij die missie. Ze staan naar eigen zeggen in contact staan met de de binnenaardse beschaving van Agartha die in onze aardkorst wonen en de Galactische Federatie, een soort VN van onze Melkweg, met vertegenwoordigers van allerlei buitenaardse rassen en culturen.
Cobra is in 2012 voor het eerst naar buiten gekomen met het verhaal over De Event en de rol van de Resistance Movement, opvallend genoeg rond dezelfde tijd dat ook Drake Bailey uit de school klapte over het bestaan van het massa-arrestatieplan in de VS.
Het lastige van het verhaal dat Cobra naar buiten brengt is dat veel aspecten zich ver buiten het referentiekader van mensen afspelen. Vaak gaat het om zaken die niet te bewijzen of te verifiëren zijn. Het wordt dan een kwestie van geloven of niet geloven. De toekomst zal uitwijzen of de dingen die hij beweert ook daadwerkelijk kloppen en gaan uitkomen of niet.
Gezien de ontwikkelingen in de wereld en onthullingen die in steeds sneller tempo naar buiten komen, ben ik er zelf van overtuigd dat er daadwerkelijk ‘iets groots’ staat te gebeuren en er een transitie van onze wereld gaat plaatsvinden. Om mensen voor te bereiden en vooraf te informeren, kies ik er om die reden voor om het verhaal van de Event te delen. Met name het toekomstbeeld wat door Cobra wordt geschetst inspireert en bekrachtigt mensen om daadwerkelijk toe te werken naar een betere wereld.
© Ella Ster ellastar.nl 26 Mei 2016

Geen opmerkingen :

Een reactie posten