maandag 4 juli 2016

Alienation betekent ‘vervreemding’; of EU een alien nation?

Mocht je het feit willen vieren dat je niet dagelijks achter een Brussels bureau zit met lobbyisten die je even snel een aantal wetten laten formuleren om ze daarna af te stempelen met rode bisschopswijn, met andere woorden, dat je op dit moment nog buiten de deuren van een psychiatrische inrichting rondloopt, wil ik je toch even waarschuwen. Het EU-virus is al zover verspreid dat de hele wereld in één grote inrichting is veranderd. Dit ter verduidelijking voor degenen die dat nog niet hebben opgemerkt. De gekke koeienziekte en de varkenspest verbleken bij dit virus: tegenwoordig lijden we aan een nog gevaarlijker variant: de geldpest, waar 1% van de wereldbevolking aan lijdt. Een klein probleempje is echter dat deze 1% op alle topposities in de hele wereld zitten te neuspeuteren.

Bijvoorbeeld in Engeland staat de pers hier en daar bol van berichten die in chocoladeletters durven te publiceren dat ‘old people’s votes’ maar in de ban moeten worden gedaan; ouderen zouden niet meer mogen stemmen, want ze verpesten het voor de jongeren die, verslaafd aan hun Ipad en Iphones, dus geheel onder mind control er geen idee van zitten te hebben aan welk moloch ze zich verbinden. “We take pensioners’ driving licences away… why not their right to vote?” Vertaald: we nemen het rijbewijs af van gepensioneerden… waarom niet hun recht om te stemmen? En weet je, als dat voorlopig niet gebeurt, laten we ze dan hun opgebouwde pensioen afnemen; dat geven we gewoon in handen van de EU.
En dat laatste gebeurt dus dan ook maar gewoon. Dinsdagavond om 19.00 uur kregen de Nederlandse Kamerleden 100 pagina’s met een Engelse tekst over de nieuwe Europese pensioenregels onder ogen via Jetta Klijnsma. De volgende dag moest er al over gestemd worden en ze weigerde dit uit te stellen. Vóór men wist wat er allemaal precies in stond was dit onzalige plan er al door, dankzij  de VVD, PvdA, D66 en Groen Links, de eurofiele partijen.De oppositie is woest, schrijft het AD, en heeft de dag erna -als mosterd na de maaltijd, of zo je wilt, ná het zingen de kerk uit’- met steun van alle partijen aan Klijnsma gevraagd uit te leggen wat deze nieuwe richtlijn betekent. “Dat wil je toch weten voordat je ermee instemt? Dit is een bizarre procedure, ik ben belemmerd in mijn controlerende taak”, zegt CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt.
Maar het wordt nog veel gestoorder in de inrichting: na het vertrek van Engeland uit de EU is het pensioenvermogen van Europa voor 60% uit Nederland afkomstig! 15 miljoen Nederlanders hebben 1200 miljard euro, terwijl de andere 400 miljoen inwoners van de EU minder hebben. En ja, een groot land als Duitsland wordt van deze regelgeving zo goed als uitgesloten. Ja, je leest het goed! En ondertussen staat Duitsland er wel op dat de Europese integratie steeds verder gaat en dat we uiteindelijk eindigen met een Europese superstaat die zelf belastingen heft én een eigen leger heeft — en dit wordt geleid, natuurlijk, door Duitsland, schrijft De Dagelijkse Standaard. Maar nee, Klijnsma wilde ook al geen antwoorden geven op de vragen over de uitzonderingspositie van Duitsland. Eh, misschien moeten we toch eens de straat op? Hallo, bent u er nog wel?
Maar ach, ‘when shit hits the fan’… is een bekende Engelstalige uitdrukking! Zijn de ogen al open van de Nederlandse en dan ook maar meteen van de hele Europese bevolking, of zit er nog iets in dat het zicht belemmert misschien, omdat de ventilator op volle toeren draaide?
De Europese Unie breekt ondertussen in een steeds vlotter tempo de democratie steen voor steen af en Fort Europa wordt er mee opgetrokken van ons belastinggeld en de pensioenen. De Europese maskers vallen af en dat is dan wel weer een enorm pluspunt. Dit kan er namelijk voor zorgen dat het ware gezicht achter de EU door steeds meer mensen wordt herkend en dat we werkelijk nog een massale wake up call gaan krijgen, voor het echt te laat is!
Zo is de grote liefde tussen Angela Merkel en Jean-Claude (dat spreek je uit als Jan-Kloot) Juncker ook ineens aan het bekoelen. Waar dat precies door komt is vooralsnog een raadsel. Al wordt er gesteld dat Merkel wil dat Juncker opstapt, vanwege zijn inspanningen tot nog meer EU-integratie na het vertrek van de Britten en vanwege zijn confronterende benadering van de Brexit.
Of zou het zijn omdat Juncker zich liet ontvallen dat hij persoonlijk contact heeft gehad met ET en dat de buitenaardsen zich bemoeien met de in de EU gevoerde politiek. Want dat kan natuurlijk niet. Of het komt omdat hij weer eens te diep in het glaasje heeft gekeken, of zijn mond gewoon voorbij heeft gepraat omdat hij toch al onder vuur ligt, zal voorlopig gissen blijven. Maar er klopt van alles niet in het EU-madhouse.
Als je de gezichten ziet van de mensen om Juncker heen als hij het over de leiders van andere planeten heeft, (zie het korte video-fragment) zijn er maar twee opties: ofwel ze hebben gewoon ‘Die Fledermaus’ van Johann Strauss op hun koptelefoon, ofwel ze kennen ET ook allemaal nog van een van hun enge feestjes op Bohemian Grove en ze vinden het heel normaal dat Juncker hen citeert in het politieke debat.
Feit is dat Merkel een jaar geleden door het Duitse Administratief Hooggerechtshof gedwongen werd om 18 geheime UFO-files vrij te geven, wat ze waarschijnlijk nog niet heeft gedaan. Misschien mogen we niet weten dat ons pensioengeld naar die buitenaardse ouderen zullen gaan en is ze nu boos op Juncker dat hij een Freudiaanse verspreking maakte.
Ondertussen kunnen we lezen dat Tony Blair NIET strafrechtelijk wordt vervolgd voor oologsmisdaden die hij WEL gepleegd heeft, De Surinaamse president en veroordeelde drugscrimineel Desi Bouterse wordt NIET vervolgd voor de decembermoorden die hij WEL heeft gepleegd i.v.m. zogenaamde staatsveiligheid en Joris Demmink wordt ook NIET vervolgd door het OM, terwijl hij WEL meineed heeft gepleegd en alle getuigenverklaringen kunnen weer in de doofpot. Op dus naar het volgende pedoschandaal.
In madhouse Amerika diende overigens op dit moment bijna een rechtszaak inzake corruptie tegen Hillary Clinton, maar het kwam er net niet meer van omdat de getuige, voormalig president van de United Nations General Assembly, John Ashe per ongeluk zijn keel had doorgesneden tijdens een ongeluk.
“Nééé, hij is plotseling overleden aan een hartaanval!”
“Nee joh, zijn keel was doorgesneden terwijl hij buiten speelde. Lullig ongelukje.”
“Nee, het was toch een hartaanval, zeiden we”.
“Oh, okee dan. Dan moeten we het autopsie-rapport even aanpassen”.
“Wat schuift dat?”
Feit is dat hij dood is en niet meer kan getuigen. En hij is niet de eerste die de rechtszaal in een zaak tegen de Clintons nooit van binnen zal zien omdat hij net iets te diep onder de grond ligt om nog iets verstaanbaars te kunnen zeggen.
Ik zou echt bijna gaan denken dat ik zelf aan een psychische stoornis lijd als ik dit soort dingen allemaal zit op te schrijven. Maar degenen die naar het openhartige interview met Ole Dammegård hebben gekeken, zullen nu zeker niet meer opkijken van het inmiddels vleesgeworden filmscript van ‘one flew over the chuckoo’s nest’, anders moet je dat alsnog misschien even doen. Ook Ross Perot moest uit de weg geruimd worden namens H.W. Bush. En dan zie je dat dit allemaal volkomen normaal is volgens de agenda van die 1%, dankzij zijn onderzoek en echte inside klokkenluiders.
Mocht je nu nog denken dat we maar beter naar Mars kunnen vertrekken om d
eze psychiatrische inrichting achter ons te laten, niet doen!  Zet dat maar uit je hoofd. Vorige week bespraken James Corbett en James Evan Pilato al dat er druk wordt gewerkt aan het installeren van een regering op Mars, dit conform Agenda 2030, de bijgewerkte versie van Agenda 21. Als de aarde echt helemaal naar de filistijnen is geholpen, willen ze ons naar mars verhuizen waar ze verder over ons denken te gaan heersen.
Laat die 1% daar maar snel naar toe vertrekken en daar hun Europese alien nation optuigen, waarvan wij al lang vervreemd zijn. Dan kunnen wij hier bouwen aan een menselijke, sociale wereld zonder oorlog. En Juncker kan met zijn eigen UFO die hij ongetwijfeld in zijn achtertuin zal hebben, alvast spoorslags het ‘ruimte-sop‘ kiezen naar die rode planeet. Ik hoop voor hem dat ze ook daar zijn favoriete drank in voorraad hebben.
Hé vertel eens…
Wie oh wie is er nu echt gestoord?
 

Geen opmerkingen :

Een reactie posten