vrijdag 8 april 2016

Rotterdam toneel van marathon en grote oefening (Irma Schiffers)

APR
Oefening RotterdamDe telegraaf kopt: Grote rampoefening in Rotterdamse haven.Het artikel maakt melding van het feit dat de haven van Rotterdam  vanaf maandag drie dagen lang het toneel is van een grote oefening. Er wordt geoefend door verschillende veiligheidsdiensten voor een gezamenlijke aanpak bij grote incidenten, bijvoorbeeld een terreuraanslag.
De Koninklijke Marine, de Politie, het Havenbedrijf Rotterdam en de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond doen mee aan de test. De operatie heet ’Port Defender Rotterdam’, meldt de politie vrijdag. Er staan meerdere oefenscenario’s op het programma.
Zo gaan de hulptroepen oefenen wat er moet gebeuren als schip met explosieven wordt gekaapt door terroristen. Ook wordt een uit de hand gelopen betoging met eventuele gewonden in scene gezet.
Tijdens Port Defender Rotterdam wordt op 11, 12 en 13 april in de omgeving van de Wilhelminakade, Rijnhaven en Katendrecht gebruik gemaakt van een helikopter, figuranten en oefenmunitie.
aldus de Telegraaf.
Zaterdag en zondag staat ook toevallig Rotterdam in het teken van de grote Marathon. Duizenden mensen zijn daar op de been. Wat gaat er gebeuren? Je kunt het maar vast in je oren knopen voor als er iets plaatsvindt, en mocht het keurig zijn voorbereid dan telt een gewaarschuwd mens voor twee.
Of moeten we nu juist ook blij zijn dat we afgelopen week hebben kunnen lezen dat er recentelijk een aantal Amerikaanse F 15 straaljagers in Leeuwarden zijn gestationeerd. Zo kunnen ze ons bijstaan tegen aanvallen vanuit het agressieve Rusland.  Ja, hoe gek wil je het nog hebben, wie is er agressief?
De onderzoeksjournalist Ole Dammegård -jullie inmiddels welbekend en onlangs door ons geïnterviewd over Brussel- zegt over dit soort oefeningen:   ‘Een oefening en een ‘terreuraanslag’ gaan ‘toevallig’ altijd samen; er zijn veel lotusslachtoffers en crisis-acteurs bij een oefening betrokken en die worden achteraf dan ook meerdere malen ‘gespot’ als slachtoffers bij diverse ‘aanslagen’ in de hele wereld. Ole Dammegård:
‘I have made hundreds of international interviews and am totally dedicated to revealing the New World Order’s agenda including False Flag-operations all over the world. I am not here to spread fear, instead my goal is to prevent the ‘Global Elite’ from turning this beautiful planet into a controlled and Ole Dammegard-1fearful place. We all deserve so much better – it’s time to stop the madness and heal the world with love.
In Peace and Joy, Love and Light. Ole.
Hij adviseert altijd bij dit soort oefeningen om zoveel mogelijk te filmen en foto’s te maken van de voorbereiding en tijdens de oefening, zodat je niet alles alleen hebt vastgelegd, maar ook haal je veel zaken uit de schaduw. Als het even kan zorgt hij zelf ook ter plaatse te zijn met een groep journalisten. Het staat nu op zijn Facebook-pagina. Als je ze, zoals hij zegt, een stap voor bent, kun je eventueel geplande ‘valse vlag’-aanslagen voorkomen, omdat ze juist het daglicht niet verdragen en niet graag ‘exposed’ willen worden.
Meestal moeten er nog meer zogenaamde vrijheidsbeperkende wetten worden uitgevaardigd en daar gaat dan zo’n aanslag/false flag aan vooraf om dat te rechtvaardigen; het zaait immers angst voor een (gecreëerde) vijand en een emotioneel geladen volk is heel gemakkelijk te bespelen. Gelukkig komt het steeds meer aan het licht en er ontwaken iedere dag meer mensen die zich hiervan bewust gaan worden.
Dit zijn in ieder geval omstandigheden waar we volgens hem heel alert op moeten zijn. Zo is van de Boston-marathon-bombing inmiddels al breed uitgemeten dat het fake -lees een false flag- was. O.a. door insiders, klokkenluiders via Veterans Today en vele anderen die zo’n spel door hebben of van binnenuit hebben meegedaan, zoals Chip Tatum ex-CIA agent waar Ole mee in contact staat.
Wil je nog meer informatie over dit soort zaken, dan kun je ook nog deze video nog bekijken/beluisteren die ik heb ondertiteld over de aanslagen in Parijs van november, en naar deze video over de aanslagen in Denemarken, onder andere ook over deze Romeinse tactiek (probleem-reactie-oplossing) die al heel oud is en die men ‘valse vlag’ noemt. Nog een andere video die ik heb vertaald is het interview over de (politieke) moord op Olof Palme en JFK,waar hij een boek van ruim 1100 pagina’s over geschreven heeft. Op die manier kun je door meer informatie zelf je eigen mening vormen als er weer eens iets ernstigs gebeurt.
Laten we hopen dat ze het nu in ieder geval uit hun hoofd laten om het eigenwijze Nederland (dat heel brutaal een referendum ‘durft’ af te dwingen) op deze manier op de kaart te zetten en dat dit hele artikel overbodig is. Maar nu kun je alvast een klein beetje op je hoede zijn en voorkomen is beter dan genezen. ;-)

Geen opmerkingen :

Een reactie posten