woensdag 30 maart 2016

Brussel: James Corbett en Ole Dammegård (NL ondertiteld)

Het interview dat we met Ole Dammegård hebben opgenomen is nu te beluisteren -zoals beloofd- met Nederlandse ondertiteling. Jeroen heeft dit interview uit het -verder Nederlandstalige- radioprogramma ‘geknipt’ om het op You Tube te zetten. Hij heeft het uitgebreid over de aanslagen in Brussel, maar vertelt ook een aantal dingen over de rol van ons land in deze wereldwijde chaos, maar ook geeft hij aan hoe het werkelijk met onze vrijheid van meningsuiting is gesteld en wat hij daarbij heeft ervaren.
Dát er een agenda achter zit die nog meer uitgerold ‘zou gaan worden’ in de nasleep van Ole met kuikentjes.jpg‘Brussel’ vreesde en schreef ik al op de dag van de aanslagen in dit artikel:
Wat daar ook al dan niet aan de hand zal blijken te zijn; het is sowieso uiteraard een fantastische afleidingsmanoeuvre, ongetwijfeld gefinancierd door de psychopathische machtselites achter de schermen, die de komende week wel weer gevolgd zal worden door maatregelen, verscherpte regels, emotioneel sentiment opwekkend zodat we -hopelijk- gaan gillen om hun sterke arm om ons te beschermen.
James Corbett heeft al ontdekt wat die maatregelen zijn en hij deed daar gisteren dan ook ‘schertsend’ verslag van. Reden voor mij om ook dat maar even te vertalen en te ondertitelen, zodat we ons heel bewust blijven waar we blijkbaar in meegesleept moeten worden als we niet opletten!
Als je beide video’s ziet, zou het ‘kwartje’ echt wel moeten gaan vallen bij degenen die deze agenda nog niet hebben ontdekt. Dus bij deze maar weer: belangrijke informatie die nu, zonder taalbarrière voor iedereen toegankelijk is. Zie hieronder beide -wat mij betreft hele belangrijke- video’s.

Geen opmerkingen :

Een reactie posten