dinsdag 30 augustus 2016

Waarom zijn we zo bang voor terrorisme, maar niet voor de klimaatverandering?

De olijfbomen van Warda El-Kaddouri’s grootvader in de Riffijnse bergen kreunen onder de zinderende hitte en de abnormale droogte. De bodem is stoffig, de bladeren zijn dor en de olijven pijnlijk afwezig. Hier en daar ligt er een klein, hard, droog bolletje op de grond. De diagnose is duidelijk. Geen olijfolie dit jaar.

Warda El-Kaddouri 10 augustus 2016

Wetenschappers voorspelden dat Noord-Marokko, net zoals vele delen in Noord- en Oost-Afrika, zou lijden onder desertificatie ten gevolge van de klimaatverandering. Als ik dit zou proberen uit te leggen aan mijn grootvader, zou hij de verklaring waarschijnlijk wegwuiven en me geruststellen dat alles in de handen van God ligt en volgend jaar een nieuw jaar is. Hij wijst de klimaatverandering niet af omdat hij niet in wetenschappen gelooft, maar omdat hij hoopt dat een hogere macht het tij zal doen keren. Hij ontkent het slechte niet, maar hoopt op het goede. Hoop doet leven en leven is wat de olijfbomen nodig hebben.

maandag 29 augustus 2016

Silicon Valley waarschuwt Nederland voor verslechtering belastingklimaat

Premier Mark Rutte schudt de hand van Tim Cook,
ceo van Apple, tijdens een 3-daags bezoek aan de
Amerikaanse staat California.
Nederland moet oppassen dat de aanpak van belastingontwijking door multinationals er niet toe leidt dat het aantrekkelijke fiscale vestigingsklimaat voor Amerikaanse investeerders verloren gaat. Als bedrijven bijvoorbeeld minder mogelijkheden krijgen om afspraken te maken met de Belastingdienst over verschuldigde belastingen, zal dat negatief uitpakken voor zowel bestaande als toekomstige investeringen vanuit de Verenigde Staten.

zaterdag 27 augustus 2016

31 Augustus 20:00 uur Pateo Radio met Linda Udo over "Diana"

31 Augustus -Ingelaste uitzending van Pateo Radio
De Uitzending Van "From the Unseen Worlds" start weer vanaf 7 September

20:00 Pateo Radio
Presentatie : Johan Oldenkamp
Guest : Linda Udo (link)
Aflevering 163. Diana (uitzending van 31 augustus 2016)
De gast voor deze uitzending van Pateo Radio is Linda Udo (1964). Deze in Zwolle wonende onderzoekster verdiepte zich met uiterste gedrevenheid in het leven van de Engelse Diana Spencer (1961). Na het bizarre auto-ongeluk in een Parijse tunnel op 31 augustus 1997 spitte Linda omvangrijke archieven door omdat ze het gevoel had dat de officiële lezing niet klopte. Ze verdiepte zich vervolgens in kronieken van het Britse koningshuis, geschreven door vermaarde historici, ze filterde relevante feiten uit duizenden tabloids, ze bestudeerde foto’s en ze analyseerde documentaires, reportages en politierapporten. In augustus 2014 verscheen hierover haar 464 bladzijden tellende boek “Koninklijk complot; het mysterie rond de dood van prinses Diana”. De bijbehorende website heet Lang Leve Diana.nl (link). Precies 19 jaar na dit in scène gezette “ongeluk” zullen Linda en gastheer Johan Oldenkamp in deze aflevering van Pateo Radio spreken over het hoe en waarom van deze Mission Escape van Diana.

donderdag 25 augustus 2016

Video: een onderhoudend gesprek met Zen Gardner


Met Zen GardnerTijdens de Open Mind Conference in mei 2016  sprak ik met Zen Gardner -nog een gelijkgestemde- onder andere over het boek dat hij heeft geschreven, ‘You are the awakening’. Hij vertelde over zijn ervaringen, zijn eigen proces van ontwaken en de wereldwijde situatie waar we ons nu in bevinden, maar ook hoe we om moeten gaan met de dingen die zich nu razendsnel ontvouwen.
Je herinnert je vast nog wel het vorige interview met Ole Dammegård, dat ik op dezelfde dag heb gedaan; misschien leuk om te weten, de layout en cover van Zen’s boek is van de hand van Ole. Allebei geweldige mensen om mee te praten.
Als je een regelmatige bezoeker bent hier, herinner je je waarschijnlijk ook nog een artikel dat ik schreef over Zen, en ik vertaalde daarbij een van zijn informatieve artikelen in het Nederlands.
De website van Zen vind je hier, en zijn boek kun je hier bestellen.

Een beter ouderenbeleid op komst?

Het lijkt me wel genoeg zo....



Er lijkt in Den Haag in de aanloop van de komende verkiezingen een andere koers te ontstaan naar de ouderen in Nederland. 

De AOW leeftijd zou – als het aan 50plus partij ligt – terug gaan naar 65 jaar, de aanvullende pensioenen zouden niet meer worden gekort en de AOW zou omhoog moeten gaan. Ook andere partijen beginnen te beseffen dat er iets moet gebeuren.
Om te voorkomen dat de mythevorming rond ‘rijke ouderen’ en te lage pensioenreserves de discussie weer gaat beheersen, in het kort een opsomming van de feiten.

maandag 22 augustus 2016

Federale Overheid Duitsland: Burgers moeten voedsel en contant geld in voorraad hebben voor 10 dagen.

door 
Screenshot_64
(Vertaling: E.J. Bron)
De Duitse regering roept haar burgers ertoe op een voorraad levensmiddelen voor tien dagen aan te leggen. Dit in geval van crisis, waarvan men niet weet of het om het uitbreken van een oorlog of een financiële crash gaat. De Duitse regering maakt zich ook bezorgd om de eigen veiligheid.

vrijdag 19 augustus 2016

Natuurgeneeskunde wéér onder schot zonder enig bewijs.!!!


De laatste dagen is de natuurgeneeskundige kliniek van Klaus Ross steeds beticht van dodelijke praktijken, waar onlangs 3 mensen zijn overleden waarvan één Belg en 2 Nederlanders.
Intussen zien we de berichten daat er inmiddels 70 sterfgevallen te betreuren.


 'OM onderzoekt 70 sterfgevallen kliniek Klaus Ross'


Máár  !!!!

Nog niet bewezen

woensdag 17 augustus 2016

Kokosolie in een slecht daglicht?

Regelmatig verschijnen er in populaire programma’s (bv Kassa) hooggeleerde personen, die met grootste stelligheid zaken beweren, als zijnde wetenschappelijk bewezen, deze keer over de kokosolie.
Vele consumenten worden door deze programma’s op het verkeerde been gezet en nemen deze beweringen voor waarheid aan. Maar is het ook echt waar? 

 
Schichtig kijkt tijdens het programma van Kassa de hooggeleerde wetenschapper om zich heen als hij vertelt dat kokosolie slecht is. Natuurlijk weet hij dat kokosolie flink in de belangstelling staat om haar positieve werking voor onze gezondheid.
Laten we er geen doekjes om winden! Kokosolie is een hard vet, maar smelt even boven de 20 graden. Kan deze zeer gemakkelijk te smelten olie onder de harde vetten en slechte vetten worden geschaard?

“Stoïcijnse levenshouding helpt mensen stevig in hun schoenen te staan.”

De Deense hoogleraar psychologie Svend Brinkmann beschouwt het als een vloek van deze tijd dat mensen zichzelf continu moeten ontwikkelen en creatief moeten zijn. Dat schrijft NRC. In zijn boek ‘Standvastig’ hekelt de Deen de huidige zelfhulpcultuur en de nadruk op positieve psychologie. Volgens Brinkmann is het idee dat de waarheid zich in jezelf bevindt achterhaald. Mensen zouden er beter aan doen een voorbeeld te nemen aan de stoïcijnen uit de Oudheid en zelfbeheersing, gemoedsrust en plichtbesef nastreven. Deze maand staat het Nieuws van de Vooruitgang in het teken van Persoonlijke Groei.
Bron : Sublime News

woensdag 10 augustus 2016

Cyborg - toekomst van de mensheid - Marcel Messing - deel 1, 2 en3 - Indigoplatform (registratie van de lezing op 9 mei 2016)

Transhumanisme en ethiek

Voor wie bij het bekijken van deze lezing van de heer Messing vragen rijzen in de stijl van : en hoe moet het nu verder, waar kunnen we mee beginnen …. Zouden we willen verwijzen naar diverse filmpjes van mevrouw Dolores Cannon .

Deze hypnotherapeute werd tijdens de 30 jaren, dat zij mensen onder een diepe hypnose bracht, geconfronteerd met informatie niet enkel uit vorige levens, maar ook informatie uit de ‘geesteswereld’ waar de zielen van bewuste patiënten vertoefden tussen twee levens in .
In verband met hun huidige incarnatie, hoorde ze het steeds weerkerend zinnetje : “ we heard the call” …. We hebben de oproep gehoord . Of zoals Doreen Virtue het ooit verwoordde : ‘they are the answer to our collective prayer for peace .

vrijdag 5 augustus 2016

Kaypacha 3 augustus 2016; video met Nederlandse ondertiteling

Een wekelijkse bijdrage van Bob Kukler en Irma Schiffers
“Spelen betekent, opnieuw in contact komen met het mysterie van onszelf, van ons eigen persoonlijke unieke verleden, en die onbewuste en onderbewuste herinneringen omhoog halen, die bijdragen om meer onszelf te worden. Origineler, unieker, goddelijker.”

“En wat we nu zien gebeuren in het bijzonder in deze tijd, Venus vierkant Mars. Ik vind het heel interessant dat dit tegelijkertijd gebeurt. De nieuwe Maan in Leeuw, de Zon in Leeuw, Venus die vertrekt uit Leeuw en die naar Maagd gaat. En we zien Maagd en Tweelingen, beiden met Mercurius als heerser in oppositie met Boogschutter en Vissen, beiden met Jupiter als heerser.

woensdag 3 augustus 2016

Fantastische ervaringen bij Dineke en Karel van DJR advies te Veendam.


Na een eerder meer dan een jaar geleden contact met Dineke en Karel, is het er eindelijk van gekomen de reis naar Veendam aan te gaan.

We hebben met zijn drieën een afspraak gemaakt om onszelf en verschillende producten te laten testen op de Boviswaarde.

Wat een warme en vriendelijke ontvangst werd ons geboden en we voelden ons er al erg gauw thuis waar we in eerste instantie vertrokken naar de zeer sfeervolle en rustige tuin waar we uitgebreid met elkaar konden kennismaken.

Klimaat verandering geeft mee dreigingen dan je zou verwachten (Anthrax)

We hebben het met klimaatveranderingen meestal over zeespiegelstijgingen, temperatuurverandering, misoogsten, mega grote methaanontsnappingen  onder de Noordpool en nu komen daar eeuwenoude dodelijke bacteriën vrij onder het smeltende poolijs in Siberië.
Andere problemen onder de permafrost in Siberië zijn de al tientallen jaren woedende onblusbare brandhaarden onder de bevroren grond waar ook weer uiterst giftige methaangassen vrij kunnen komen.
Zie het volgende verhaal .

maandag 1 augustus 2016

Ik hou van jou

Heeft iemand je vandaag gezegd...... ik hou van jou? 
Heeft iemand je het gevoel gegeven dat je gewaardeerd wordt, 
Heeft iemand je laten voelen hoe speciaal je bent? 
Heeft iemand je verteld dat je precies bent wie je moet zijn? 
Heeft iemand je laten blijken dat als je doet wat je graag wilt, dat genoeg is? 
Heeft iemand je eraan herinnerd dat je hier niet gekomen bent om iets te bewijzen?

Het ‘Overvloedsproject’: deze nieuwe gemeenschap zorgt voor zijn eigen voedsel, energie en afvalverwerking

ReGen Villages: is een Nederlands experiment met een zelfvoorzienend dorp, dat een radicale verandering kan betekenen in het wereldbeeld van de voedselvoorziening en afvalverwerking. Volgend jaar wil een hightech gemeenschap onder de naam ReGen Villages een geheel onafhankelijk nieuw dorp gaan bouwen en laten bewonen. De groene gemeenschap van 100 huizen zal in zijn eigen voedsel dienen te voorzien, afval verwerken, eigen stroom opwekken en water recyclen.

Als je in een van de huizen van de nieuwe community woont die deze zomer in Almere gebouwd gaan worden, kan je eetkamer zich wellicht direct naast een groentekas bevinden. Buiten is een andere seizoen-moestuin. En aan de andere kant van de straat wordt alles wat je eet in hightech verticale kwekerijen verbouwt.

Brief aan de kinderen

"Aanklacht"

Aan de kinderen
Aan alle mensen
Aan de ouders
Aan de godgeleerden en geestelijk leiders
Aan de wetenschappers
Aan de artsen en alternatieve genezers
Uit de Wijsheid van Salomo, hoofdstuk 2
Toelichting:



"Aanklacht"

Lang geleden en in een land hier ver vandaan hadden alle mensen boter op hun hoofd en iedereen vond dat normaal. Er waren mensen met roomboter, kruidenboter, halfvolle boter en ontelbare andere botermelanges op hun hoofd, maar ieder vond alleen zijn eigen boter de ware. Daar maakten ze ruzie over, vochten oorlogen uit en verketterden elkaar met vele scherpzinnige argumenten. 

'Aleppo dreigt - als Srebrenica - symbool te worden voor falen internationale gemeenschap'

Net als bij Rwanda of Srebrenica bestaat er een reëel risico dat de naam 'Aleppo' synoniem wordt voor het falen van de internationale gemeenschap. 'Alleen met internationale druk kan een grotere ramp worden voorkomen.'

13 Herkenbare zaken bij Valse-Vlag-operaties..


valse vlag terrorisme Matrix

2016 © Bernie Suarez/deze versie © 2016 WantToKnow.nl/be
x
Mensen die hun vermogen tot zelfstandig nadenken gebruiken, die onze en andere regeringen niet zomaar geloven en kritische vragen (blijven) stellen, zijn onderhand experts geworden in het identificeren van geënsceneerde valse-vlag-gebeurtenissen. Met zoveel PSYOPS (Psychological Operations, psychologische oorlogsvoering) heeft men de laatste tijd goed kunnen oefenen. Maar, zou het script complexer kunnen zijn? Worden we voor de gek gehouden? Houden we er rekening mee, dat de events gebeuren in een tijdperk met Artificiële Intelligentie..?  Deze zeer geavanceerde wereld – met onvoorstelbaar diepe niveaus van politieke corruptie – is gericht op het wegnemen van onze burgerrechten en vrijheid en het versterken van hun Nieuwe Wereldorde.